Vastgoedkantoor met klassieke services en bieden u een vastgoedmakelaar op maat
in het zuidwesten van Frankrijk.
Team van drietalige vastgoed professionals Frans – Engels - NederlandsOnze laatste pandenVastgoedkantoor met klassieke services en bieden u een vastgoedmakelaar op maat in het zuidwesten van Frankrijk.

Compass Immobilier is een familiaal en lokaal vastgoedkantoor, die zich tot een internationaal cliënteel richt. Wij hebben een breed aanbod van allerlei soorten woningengelegen in Gascogne en in het bijzonder in de Gers en in de Hautes-Pyrénées. Ons agentschap triomfeert op deze regio dankzij zijn drie kantoren : de zetel die zich in Castéra-Verduzan bevindt en twee secundaire kantoren, gelegen te Eauze en Trie-sur-Baïse (Hautes-Pyrénées).
Compass Immobilier behandeltalle aspecten van een vastgoedtransactie waarbij vastgoedmakelaarsdiensten worden aangeboden om uw woning te vinden, en dit met begeleiding van alle stappen tot het definitief afronden bij de notaris. Onze diensten worden op maat aangeboden, ongeacht de taal. Met onze uitgebreide lokale kennis, alsook onze uitgebreide ervaring en erkende professionele vaardigheden, voeren wij vastgoedtransacties uit in alle prijsklassen. Wij doen ook vastgoed-evaluaties (erfenisopvolging, echtscheiding, enz.) en verhuurdiensten. Compass Immobilier stelt dus ter beschikking aan elke klant, koperof verkoper de vakbekwaamheid van onze dynamische gekwalificeerde teamleden.Onze SELECTIECompass Immobilier

Ontvang onze laatste advertenties met uw zoekcriteria

Contact met ons opnemen