Zeer charmant stenen huis in een rustig gehuchtje op het platteland, 3 slaapkamers, tuinen, zwembad en groot bijgebouw. Alles in zeer goede staat, minder dan 10 minuten van de belangrijkste voorzieningen.

3
1
107 m²
600 m²

Further Details

Consommation énergétique (en énergie primaire): 215 KWHep/m²an
Emission de gaz à effet de serre: 6 Kgco2/m²an

* Prijs   : 238 000 €

Prijs  : 225 000 €

5.78%

REF : VH2727-XMLDescriptionZeer charmant stenen huis in een rustig gehuchtje op het platteland, 3 slaapkamers, tuinen, zwembad en groot bijgebouw. Alles in zeer goede staat, minder dan 10 minuten van de belangrijkste voorzieningen.

Dit traditionele stenen huis dateert uit 1828. Het is zeer charmant en in zeer goede staat na zeer zorgvuldig gerenoveerd te zijn. Gelegen in een zeer rustig landelijk gehucht, omringt de natuur dit eigendom. De eerste voorzieningen liggen op minder dan 10 minuten afstand in een dynamisch marktstadje in het hart van de Gers.

Met een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 107m², bestaat het huis uit twee grote slaapkamers met doucheruimtes, een extra slaapkamer (of kantoor), salon, eetkamer en keuken. De voorkant van het huis geeft uit op de ommuurde tuin met het mooie zwembad en het overdekte terras. De achterzijde van het huis komt uit op een andere tuin met gazon en moestuin. Er is ook een groot bijgebouw van 70m² dat gebruikt wordt als garage en werkplaats.

De huidige eigenaars van dit prachtige huis hebben er vele jaren in gewoond als hun hoofdverblijf. Het huis zou ook goed geschikt zijn als tweede huis.
Diagnose van de energieprestatie
Energieverbruik:
215 kWhEP/m²/an


Emissie van broeikasgassen:
6 KgeqCO2/m²/an
Prijs   : 238 000 €

Prijs  : 225 000 €

5.78%

Share propertyMaandelijkse betaling


Voer de looptijd van de lening en het tarief in om uw maandelijkse betaling te berekenen


HET BEDRAG VAN UW MAANDELIJKSE BETALINGEN ISContact

Deze woning wordt u aangeboden door:


Compass Immobilier

84 Avenue des Thermes

32410 CASTERA-VERDUZAN

Telefoon: 0033 (0)5 62 28 60 48


Om meer informatie te ontvangen over deze woning kunt u dit formulier invullen::(*) You agree that we may collect and use the personal data you have entered in this form for the purpose of sending you personalized real estate selections or to advise about the selling of your property, in accordance with our data protection policy.

(*) Verplicht veld

Verzenden

Vergelijkbare woningen-->